Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τι λέει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής για την αυτοκτονία του καθηγητή στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Τι λέει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής για την αυτοκτονία του καθηγητή στο ΑΠΘ
photo intime

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η αυτοκτονία του καθηγητή μέσα στο γραφείο του.

Ο 53χρονος καθηγητής όπως όλα δείχνουν έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο, ενώ άφησε και σημείωμα στο οποίο έγραφε πως αγαπάει την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, ο άντρας, πατέρας τριών παιδιών, αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο γραφείο του. Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος, φοιτητές και ένας συνάδελφος του. Σύμφωνα με πανεπιστημιακή πηγή, πριν τις γιορτές ο άντρας υπέστη εγκεφαλικό και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα.

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο newsit.gr

Όλες οι ενδείξεις στην εξέταση της σορού του αδικοχαμένου καθηγητή στη Θεσσαλονίκη καταλήγουν στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ανέφερε στο newsit.gr η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση, η οποία μαζί με τον επίσης ιατροδικαστή Φώτη Χατζηνικολάου ανέλαβαν να δώσουν τις απαντήσεις στο τραγικό τέλος του 53χρονου.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Σοκ στο ΑΠΘ! Αυτοκτόνησε καθηγητής έξω από το γραφείο του

Η σορός του καθηγητή της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη είχε βρεθεί το πρωί σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του. Δίπλα του βρέθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο, ενώ σε σημείωμα του εκτός από τους λόγους του άτακτου φευγιού του, εξέφραζε και την αγάπη του προς τα μέλη της οικογένεια του.

Σοκαρισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα

Με βαριά συναισθήματα λύπης υποδέχτηκε η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΠΘ, τη δυσάρεστη είδηση για την αυτοκτονία του καθηγητή. Μιλώντας στο GRTimes.gr, ο Κοσμήτορας της σχολής Επιστημών Υγείας και καθηγητής του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, έκανε λόγο για έναν από τους πιο συνεπείς και θετικούς συναδέλφους, εκτιμώντας πως τα κίνητρα της αυτοκτονίας δεν σχετίζονται με το πανεπιστήμιο.

«Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Έχαιρε εκτίμησης ευρύτατα και απόδειξη για αυτό είναι ότι τελευταία εξελέγη ομόφωνα και μετά επαίνων σε επόμενη βαθμίδα» ανέφερε ο κ. Δαρδαβέσης.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου στο newsit.gr

Στο newsit.gr είχε μιλήσει και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαιωάννου ο οποίος συντετριμμένος έκανε λόγο και αυτός για αυτοκτονία. “Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και προσωπικός μου φίλος, λέει ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από την αστυνομία με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτοκτονία. Δυστυχώς δεν μπορώ σε εισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί αυτά είναι προσωπικά δεδομένα”, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Παπαϊωάννου.

Με πληροφορίες από grtimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις