Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός μαθητή σε σχολείο από σπασμένο τζάμι – Η στιγμή της μεταφοράς σε νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός μαθητή σε σχολείο από σπασμένο τζάμι – Η στιγμή της μεταφοράς σε νοσοκομείο

Ο μαθητής της Α’ Λυκείου σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη τραυματίστηκε και στο σχολείο έφτασε ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο…

Το παιδί τραυματίστηκε μέσα στο σχολείου του, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Συμμαθητές και καθηγητές του, τον πήγαν στο γραφείο των εκπαιδευτικών για τις πρώτες βοήθειες, αλλά η αιμορραγία δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους ίδιους. Ο διευθυντής ειδοποίησε ασθενοφόρο και τη μητέρα του παιδιού, που έφτασε ταχύτατα.

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, διακομίστηκε λίγο πριν τις 12:00 ένας μαθητής που τραυματίστηκε από σπασμένο τζάμι ενώ βρισκόταν στο σχολείο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μαθητή της Ά τάξης Λυκείου, του 2ου ΓΕΛ Νεαπόλεως, ο οποίος κάτω από άγνωστες συνθήκες, έκοψε το χέρι του από σπασμένο τζάμι με αποτέλεσμα να αιμορραγεί.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκε και η μητέρα του μαθητή ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Δείτε τις εικόνες του grtimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις