Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε γυναίκα από γκαζάκι που έσκασε σπίτι της – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε γυναίκα από γκαζάκι που έσκασε σπίτι της – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Εφιάλτης για γυναίκα στο σπίτι που μένει στη Θεσσαλονίκη. Το γκαζάκι έσκασε και η ίδια τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα…

Το γκαζάκι εξερράγη σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και η άτυχη ιδιοκτήτρια τραυματίστηκε. Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα και οι γιατροί προσπαθούν να την ανακουφίσουν. Ευτυχώς η ζωή της δεν κινδυνεύει. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί και η ίδια αναμένεται εντός της ημέρας να δώσει την πρώτη της κατάθεση.

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Εύοσμο λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σημειώθηκε έκρηξη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Πατρόκλου.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη προήλθε από γκαζάκι, με τον κρότο να ξεσηκώνει την περιοχή γύρω από την πολυκατοικία, καθώς οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους για να αντιληφθούν τι έχει συμβεί.

Στο διαμέρισμα την ώρα της έκρηξης βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Η γυναίκα φέρει εγκαύματα Α’ και Β’ βαθμού.

Σύμφωνα με το politic.gr, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις άνδρες, αλλά και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές εντός του σπιτιού, αφού κάηκαν ντουλάπια και καταστράφηκαν πλακάκια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις