Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με αυτοκίνητο να «καρφώνεται» σε εν κινήσει λεωφορείο – Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με αυτοκίνητο να «καρφώνεται» σε εν κινήσει λεωφορείο – Ένας τραυματίας

Νέο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με ένα ΙΧ αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην οδό Λαγκαδά…

Μέσα στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ βρισκόταν ευτυχώς μόνο ο οδηγός, καθώς εκείνη την ώρα το όχημα πήγαινε στο κέντρο για να ξεκινήσει το πρώτο του δρομολόγιο. Τραυματίας είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Για λίγη ώρα, η κυκλοφορία στο σημείο της σύγκρουσης διακόπηκε.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην οδό Λαγκαδά, με κατεύθυνση το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 05:00 τα χαράματα, Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το οποίο κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης για να ξεκινήσει το πρώτο του δρομολόγιο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν τέσσερις πυροσβέστες οι οποίοι έφτασαν με δύο οχήματα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 48χρονο τραυματία στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο“. Λίγη ώρα μετά, τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή αποκαταστάθηκαν και πλέον δεν παρατηρούνται προβλήματα.

Στο μεταξύ, στις φλόγες τυλίχθηκε τα μεσάνυχτα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, προκαλώντας ζημιές στο όχημα, ενώ σβήστηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής που κλήθηκαν στο σημείο. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις