Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν μαχαίρια στο ΑΠΘ – 4 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν μαχαίρια στο ΑΠΘ – 4 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τέσσερα άτομα έπειτα από αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6), μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε επίθεση εναντίον δύο ανδρών, σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 18, 20, 24 και 34 ετών.

Μάλιστα, βγήκε και μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα μέλη της παρέας των 2 ατόμων να καταλήξουν στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. O ένας έφερε τραύμα στη μέση και ο άλλος στο χέρι.

Επιπλέον, δύο άτομα από την παρέα των τεσσάρων -όλοι τους συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ-, διακομίστηκαν επίσης σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής οι συλληφθέντες -μαζί με άλλα άτομα- επιτέθηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε 40χρονο Ελληνα και έναν 22χρονο αλλοδαπό σε χώρο του ΑΠΘ. και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Επίσης νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο εκ των συλληφθέντων, εξαιτίας τραυμάτων στο πρόσωπο, που -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- προκλήθηκαν κατά την επίθεση. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αφαιρέθηκαν από την κατοχή του 40χρονου ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις