Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βγήκε από την εντατική ο δικηγόρος που δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς από συνταξιούχο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκτός εντατικής νοσηλεύεται πλέον ο δικηγόρος, που στις 23 Φεβρουαρίου είχε δεχτεί από 76χρονο τρεις πυροβολισμούς μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με ανάρτησή της στο Facebook…

η φίλη και συνάδερφός του Έρση Φωτοπούλου ανέφερε κάτω από την επόμενη φωτογραφία: «Ο Άδωνις μας σήμερα βγήκε από την εντατική! πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! σιδερένιος φίλε!». Ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος -συνταξιούχος του ΙΚΑ- απολογούμενος συνέδεσε την πράξη του με τη δικαστική έκβαση που είχε υπόθεση, την οποία χειρίστηκε ο 45χρονος δικηγόρος.

“Θα έχανα το σπίτι μου”, φέρεται να είπε στον ανακριτή, εξηγώντας ότι ξέσπασε καβγάς, όταν ο δικηγόρος τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από υπερασπιστής του. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε ότι το σπίτι του θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, βάσει δικαστικής απόφασης που δικαίωνε τα αδέλφια του σε αντιδικία που είχαν για τα κληρονομικά τους. Από την πλευρά τους, οι συνήγοροί του υπέβαλαν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον κατηγορούμενο.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, μέσα στο γραφείο του 45χρονου θύματος. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 76χρονος έβγαλε ένα περίστροφο που είχε μαζί του, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές το δικηγόρο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά, το μηρό και το δεξί χέρι.

Πηγή: thestival.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε