Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βγήκε μαχαίρι σε σχολείο σε επεισόδιο με τρεις ανήλικους μαθητές

Θεσσαλονίκη: Βγήκε μαχαίρι σε σχολείο σε επεισόδιο με τρεις ανήλικους μαθητές

Τα επεισόδια ενδοχσχολικής βίας συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρά το γεγονός πως δεν γίνονται μαθήματα…

Νέα συμπλοκή ανηλίκων είχαμε χθες το απόγευμα (29/4) στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας 12 ετών βρίσκονταν στην αυλή δημοτικού το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ο ένας από τους ανήλικους χτύπησε ένα από τα άλλα δύο αγόρια. Τότε αυτός που δέχτηκε την επίθεση πήρε ένα μαχαίρι από τον φίλο του και τον απείλησε, προκαλώντας απλές σωματικές βλάβες έπειτα από μεταξύ τους λεκτική αντιπαράθεση.

Στη συνέχεια εκείνος που απειλήθηκε τηλεφώνησε στον πατέρα του, που κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησαν τους εμπλεκόμενους ανήλικους και τους γονείς τους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Οι δύο ανήλικοι και 45χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του Νόμου περί όπλων και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ δεν έγιναν μηνύσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις