Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με «πορτοφολού» να βγαίνει από μικρό παράθυρο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με «πορτοφολού» να βγαίνει από μικρό παράθυρο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Η νεαρή «πορτοφολού» ίσα που χωράει από το παράθυρο στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ αλλά τελικά τα καταφέρνει. Βγαίνει και απομακρύνεται στη Θεσσαλονίκη

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν έχουν προηγούμενο στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή που λίγο νωρίτερα είχε κλέψει πορτοφόλι και πιάστηκε στα πράσα, κατάφερε να βγει από ένα μικρό παράθυρο. Όταν ο οδηγός ενημερώθηκε για την κλοπή και τράβηξε χειρόφρενο, η νεαρή «πορτοφολού» σκαρφάλωσε αλλά το να βγει δεν ήταν απλή υπόθεση, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο παρακάτω. Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν με κομμένη την ανάσα. Δεν ήξεραν εκείνα τα δευτερόλεπτα αν έπρεπε να την τραβήξουν προς τα μέσα ή να την σπρώξουν προς τα έξω. Η ζωή της κινδύνευε και η ίδια έδειχνε σε κατάσταση πανικού.

Από άνοιγμα σε παράθυρο που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά και με δραματικό τρόπο κατάφερε τελικά να βγει από λεωφορείο στο οποίο νωρίτερα είχε κάνει απόπειρα κλοπής πορτοφολιού, μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών.

Με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί και ενώ επιβάτες του λεωφορείου προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν, έκανε απέλπιδες προσπάθειες να διαφύγει, καταφέρνοντας τελικά να βγει από το παράθυρο και να απομακρυνθεί από το όχημα αλλά και από τον έκπληκτο κόσμο που την έβλεπε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ και περίπου στο ύψος της οδού Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη. Η πρωταγωνίστρια ήταν καλοντυμένη με προσεγμένη εμφάνιση, ξανθιά, αδύνατη και με σχετικά χαμηλό ύψος.

Επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης «Ανάληψη» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από τσάντα γυναίκας, αλλά έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό και η «πορτοφολού» που επέστρεψε αμέσως το πορτοφόλι στην κάτοχο του, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να βρει χρόνο να διαφύγει, άρχισε να λέει με σπαστά ελληνικά «είναι τρελή αυτή, είναι τρελή».

Ταυτόχρονα κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού όπου βρήκε το παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει καθώς οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειστές.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το grtimes.gr

Επιβάτες επιχείρησαν να τη σταματήσουν και να τη συγκρατήσουν, όμως η γυναίκα που χτυπιόταν ουρλιάζοντας, κατάφερε να χωρέσει τελικά και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Πίσω της άφησε τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις