Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με την επίθεση κουκουλοφόρων σε 35χρονο μέσα σε νυχτερινό κέντρο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με την επίθεση κουκουλοφόρων σε 35χρονο μέσα σε νυχτερινό κέντρο

Οι κουκουλοφόροι φτάνουν οπλισμένοι ακόμα και με τσεκούρια στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Η επίθεση στον 35χρονο καταγράφεται από αυτόπτες μάρτυρες. Το θύμα απέφυγε τα χειρότερα από καθαρή τύχη…

Οι 20 – 30 δράστες φτάνουν στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αποφασισμένοι να χτυπήσουν ανελέητα τον 35χρονο που είχαν στο στόχαστρο. Έναν οπαδό, που όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, είχε στοχοποιηθεί από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας. Στάθηκε τυχερός μέσα σε αυτό που έζησε και τραυματίστηκε ελαφρά. Οι κουκουλοφόροι είχαν φτάσει τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου και κρατούσαν από αλυσίδες, μέχρι ξύλα και τσεκούρια! Οι αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» και κάποιοι πρόλαβαν να τραβήξουν βίντεο με το ξεκίνημα της επίθεσης.

Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του τραυματία, ο 35χρονος που εργάζεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, είχε πάει εκείνο το βράδυ ως πελάτες με την παρέα του. Ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος να δέχεται χτυπήματα. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

«​Το θύμα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με φίλους του, δέχτηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα 30 ατόμων, όπου 10 – 12 εξ’αυτών οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι» λέει στο newsit.gr, ο δικηγόρος του τραυματία Θοδωρής Καραγιάννης και συνεχίζει:

«Το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό, καθώς τόσο αυτοί που χτυπούσαν όσο και οι υπόλοιποι με πυρσούς και φωτοβολίες φωνάζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστήριζε. Γλίτωσε με βαριά τραύματα στα χέρια και στα πόδια με το όποια προστατεύτηκε, από τύχη, καθώς επενέβησαν οι τρομοκρατημένοι περαστικοί και οι γείτονες από τα μπαλκόνια.

Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η απόφαση τους «να τελειώσουν τη δουλειά» που αφού έφυγαν επέστρεψαν πάλι και του επιτέθηκαν ξανά» καταλήγει ο κύριος Καραγιάννης.

Ο δεύτερος δικηγόρος του τραυματία, Σωκράτης Μπροζος δηλώνει στο newsit.gr πως: «δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα των αδικοχαμένων νεαρών Νάσου, Άλκη, Μιχάλη και επιθυμούν και άλλους νεκρούς». Δείτε παρακάτω το βίντεο του theopinion.gr, με τη στιγμή της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις