Τετάρτη, 21 Φεβ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από διάρρηξη σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από διάρρηξη σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη

Η διάρρηξη ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη καταγράφουν τα πάντα. Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά…

Οι διαρρήκτες φτάνουν με αυτοκίνητο και αφήνουν πίσω τους λίγα λεπτά αργότερα, ένα κατάστημα που παραπέμπει σε βομβαρδισμένο τοπίο. Η διάρρηξη καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας, με τα σχετικά βίντεο να βρίσκονται ήδη στα χέρια αστυνομικών, που τα αναλύουν σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να οργιάζει, με τις παρακάτω εικόνες να δείχνουν το θράσος και τη μεθοδολογία ορισμένων εκ των δραστών.

Η διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα λευκών ειδών στη Σταυρούπολη, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χτύπημα έλαβε χώρα περίπου στις 03:30 τη νύχτα. Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, όχημα σταματά μπροστά από το κατάστημα και μετά από λίγη ώρα βγαίνουν από το αυτοκίνητο δύο διαρρήκτες με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας λοστό.

Οι δύο δράστες ξήλωσαν το ρολό του καταστήματος και έσπασαν την τζαμαρία του. Στη συνέχεια μπήκαν στο κατάστημα όπου προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και αφαίρεσαν εμπορεύματα. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της διάρρηξης τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο βρισκόταν μέσα στο όχημα και κρατούσε τσίλιες. Η διάρρηξη διήρκεσε περίπου τρία λεπτά και οι δράστες έγιναν καπνός πριν προλάβει να αντιληφθεί κάποιος κάτι. Δείτε τις κινήσεις των δραστών στα βίντεο του voria.gr.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν και αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχες διαρρήξεις φέρεται να σημειώθηκαν τα ξημερώματα και σε δύο κομμωτήρια στον Εύοσμο, ωστόσο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ευθύνονται οι ίδιοι δράστες. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις