Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος ρούχων στο Ωραιόκαστρο – Οι κινήσεις των δραστών!

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος ρούχων στο Ωραιόκαστρο – Οι κινήσεις των δραστών!

Οι δράστες δεν πτοήθηκαν από τον συναγερμό. Η ιδιοκτήτρια μένει πάνω ακριβώς από το ισόγειο κατάστημα, αλλά ήταν αδύνατον να τους σταματήσει…

Η διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα ρούχων στο Ωραιόκαστρο και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Οι δράστες, σύμφωνα με το οπτικό υλικό και τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, χρειάστηκαν μόλις 90 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Στις εικόνες τους βλέπουμε να παραβιάζουν την είσοδο και να μπαίνουν ο ένας μετά τον άλλον. Έχουν φροντίσει να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αγνοούν τον συναγερμό που χτυπάει.

Όπως φαίνεται στο υλικό, οι δράστες σταματούν σαν κύριοι το αυτοκίνητό τους μπροστά στο κατάστημα και πιάνουν αμέσως δουλειά. Αρχικά προσπαθούν να διαρρήξουν την πόρτα με λοστό και όταν δεν τα καταφέρνουν την κλωτσούν καταφέρνοντας έτσι να την παραβιάσουν.

Αφού καταφέρουν να εισέλθουν στο εσωτερικό του καταστήματος, φορτώνουν τη λεία τους στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίζονται. Η ιδιοκτήτρια μένει πάνω ακριβώς από το ισόγειο κατάστημα, αλλά ήταν αδύνατον να τους σταματήσει…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις