Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού στη Μενεμένη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού στη Μενεμένη

Η διάρρηξη σε διαμέρισμα στη Μενεμένη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τις κινήσεις του δράστη. Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη, από τη έξαρση της εγκληματικότητας…

Ο δράστης χρησιμοποιώντας κατσαβίδι παραβιάζει την πόρτα κατοικίας σε περιοχή στη Μενεμένη στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου. Οι κινήσεις του όμως, καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας. Το ρολόι δείχνει 20:14 και το βίντεο αποκαλύπτει τις κινήσεις του δράστη από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της διάρρηξης.

Ο δράστης χωρίς να έχει καν καλυμμένα του χαρακτηριστικά μπαίνει στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να απενεργοποιήσει την κάμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, ο ιδιοκτήτης της κατοικίας εκείνη τη στιγμή ήταν στη δουλειά και έλαβε ειδοποίηση στο κινητό του από την κάμερα ότι έχει ανιχνευθεί κίνηση μέσα στο σπίτι.

Όμως επειδή συγκατοικεί με συγγενικό του πρόσωπο δεν έδωσε σημασία και θεώρησε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψαν και οι δύο και η εικόνα που συνάντησαν στην κατοικία τους, ήταν εφιαλτική: Ξεκλείδωτη πόρτα σε έναν ανάστατο χώρο, από τον οποίον έλειπαν μετρητά, δύο πορτοφόλια, δύο λάπτοπ, τάμπλετ και ένας σκληρός δίσκος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα μετά τη διάρρηξη ψάχνουν σπίτι να μετακομίσουν από την περιοχή, υπό τον φόβο να βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις