Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία στο μίνι μάρκετ στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία στο μίνι μάρκετ στον Εύοσμο

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 16 ετών μπούκαραν σε μίνι μάρκετ στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη και αφού χτύπησαν τον υπάλληλο, πήραν χρήματα και εξαφανίστηκαν. Η δράση τους αποτυπώνεται στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης 23/01/2024 σε μίνι μάρκετ στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται και στο video ντοκουμέντο του newsit.gr, οι δύο ανήλικοι φορώντας κουκούλες, έχοντας όμως ελεύθερα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στο κατάστημα και αφού περιεργάστηκαν τον χώρο, ο 16χρονος πλησίασε τον υπάλληλο και του ζήτησε να του δώσει τα χρήματα που υπάρχουν στο ταμείο του καταστήματος δίνοντάς του και μια γροθιά στο κεφάλι.

 

Μετά από αυτό, τρομοκρατημένος ο υπάλληλος, δίνει στους δύο ανήλικους ληστές το ποσό των 1.300 ευρώ που περιείχε το ταμείο και εξαφανίζονται με τη λεία τους. 

Έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας ταυτοποιήθηκαν οι δύο ανήλικοι δράστες και συνελήφθη στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας ο 14χρονος συνεργός ελληνικής καταγωγής που περίμενε στην είσοδο του καταστήματος, ενώ την ίδια στιγμή ο 16χρονος αλβανικής καταγωγής διαφεύγει και αναζητείται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις