Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με την κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο – Η παραπλάνηση της οδηγού

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με την κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο – Η παραπλάνηση της οδηγού

Η κλοπή σημειώνεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο δράστες οδηγούν τη γυναίκα στο σημείο που ήθελαν. Η παραπλάνηση έχει πετύχει και το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό…

Η κλοπή στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο είναι αποκαλυπτικό. Οι δράστες είναι δύο και έχουν βάλει στο στόχαστρο τη γυναίκα που μπαίνει στο αυτοκίνητό της, για να φύγει. Η οδηγός αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Πριν κλείσει την πόρτα, ο ένας από τους δύο νεαρούς χτυπάει το πίσω μέρος του ΙΧ και η γυναίκα βγαίνει για να δει, αν την τράκαρε κάποιος. Τότε ο δεύτερος ανοίγει την πόρτα και βουτάει την τσάντα, χωρίς εκείνη να καταλάβει το παραμικρό.

Η θρασύτατη κλοπή στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στην οδό Μητροπόλεως. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της κλοπής, η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο επιτήδειοι αναλαμβάνουν δράση και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις επιβιβάζεται σε αυτό, ο ένας χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος. Τότε η γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητο, νομίζοντας πως κάποιος την τράκαρε. «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε», δήλωσε χαρακτηριστικά φιλικό πρόσωπο της οδηγού.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος. Αφού η γυναίκα έχει αποβιβαστεί από το όχημα για να δει τι συνέβη, εκείνος περνά απαρατήρητος και με χειρουργικές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα. Σα να μην συμβαίνει τίποτα, ο άνδρας απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το λάφυρό του.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα της οδηγού. Σύμφωνα με το φιλικό της πρόσωπο που μίλησε στο thestival.gr, λίγο παρακάτω από το σημείο της κλοπής βρέθηκαν η τσάντα και τα έγγραφα της γυναίκας, με τους δράστες να εξαφανίζονται με τις κάρτες και τα μετρητά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις