Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την άγρια επίθεση του 42χρονου στη γυναίκα του – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την άγρια επίθεση του 42χρονου στη γυναίκα του – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν γυναίκα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της, μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν. Ο δράστης την εγκατέλειψε αιμόφυρτη…

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 42χρονου άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 39χρονη σύζυγό του στον λαιμό, διενεργεί η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί στην οδό Λέκκα, μεταξύ Ευόσμου και Ωραιοκάστρου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας τραυμάτισε στον λαιμό τη γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν. Η γυναίκα βγήκε και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο 42χρονος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τους αστυνομικούς, που θεωρούν θέμα χρόνου, τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο newsit.gr τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια του: «Ήταν σταματημένοι με το αυτοκίνητο μες στη μέση του δρόμου, μάλλον λογομαχούσαν, την άφησε στον χώρο εργασίας της και την μαχαίρωσε καθώς κατέβαινε από το αυτοκίνητο» αναφέρει.

«Ήρθε πολύ γρήγορα η άμεση δράση και το ασθενοφόρο και έτσι νομίζω ότι σώθηκε η κοπέλα. Βγήκε αιμόφυρτη από το αυτοκίνητο και αυτός έφυγε. Βρέθηκε το μαχαίρι, το πήρε η Άμεση Δράση» καταλήγει ο ίδιος.

Στα παρακάτω βίντεο καταγράφονται τα δευτερόλεπτα πριν την παραλίγο γυναικοκτονία και τα πρώτα λεπτά μετά την άγρια επίθεση, με τα περιπολικά να καταφτάνουν στο σημείο. Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και αρχικά μπήκε σε ταξιδιωτικό γραφείο για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ευτυχώς ανησυχία.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το μαχαίρι είχε μείνει «καρφωμένο» στο λαιμό της γυναίκας μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο. Το τράβηξε η ίδια με τις κηλίδες αίματος στο δρόμο να μαρτυρούν τον εφιάλτη που έζησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ ο σύζυγός της, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. Όλα συνέβησαν με το «καλημέρα», στα όρια των περιοχών Ωραιόκαστρο – Εύοσμος, μέσα σε ΙΧ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις