Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βόλτα στην Αριστοτέλους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη [video, pics]

Θεσσαλονίκη: Βόλτα στην Αριστοτέλους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη [video, pics]

Με βόλτα στην ηλιόλουστη πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Μετά την επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και τα εγκαίνια της Εκθεσης έργων τέχνης με τίτλο “Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη”, στο Διοικητήριο, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και ξεκίνησε τη βόλτα από τη συμβολή της Αριστοτέλους με την Τσιμισκή.

Εκεί τον υποδέχτηκαν ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην Αριστοτέλους και χαιρέτισε πολίτες, είχε σύντομες συνομιλίες μαζί τους, αντάλλαξε ευχές και φωτογραφήθηκε μικρούς και μεγάλους που του το ζήτησαν.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο καφέ “Ολύμπιον” όπου βουλευτές, στελέχη της Ν.Δ. και μια μεγάλη ομάδα νέων του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο κ. Μητσοτάκης τους χαιρέτισε και κάθισε μαζί τους.

Στον καφέ ήταν παρόντες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οπότε η συζήτηση μοιραία περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ και στην ΕΝΠΕ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε και στην ερώτηση γιατί είναι μπανταρισμένο το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, εξηγώντας ότι το χτύπησε στο μπάσκετ.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό στο Πλαγιάρι, όπου συνομίλησε με τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Με πληροφορίες από wepost, grtimes

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις