Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκαν πολλά βίντεο με ερωτικές τους συναντήσεις», λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Θεσσαλονίκη: «Βρέθηκαν πολλά βίντεο με ερωτικές τους συναντήσεις», λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Μια 34χρονη στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πρώην σύντροφός της βιντεοσκοπούσε παράνομα τις ερωτικές τους συναντήσεις με τον ίδιο να την μηνύει για εκβίαση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη πήγε στην αστυνομία τον υπολογιστή του 57χρονου με τον οποίο είχε σχέση, ο οποίος είχε βίντεο με τις ερωτικές τους συναντήσεις.

Ο Λευτέρης Μπλιώνας δικηγόρος της 34χρονης είπε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. «Ο φίλος της εντολέως μου βιντεοσκοπούσε παράνομα τις ερωτικές τους συναντήσεις, τις αποθήκευε σε δικό του υπολογιστή εν αγνοία της.  Όταν την Κυριακή ξαφνικά είδε ότι είχε βιντεοσκοπήσει τις σκηνές αυτές κατευθείαν πήρε τον υπολογιστή και προσέφυγε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια ο φίλος της πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε έγκλιση για απόπειρα εκβίασης».

Η 34χρονη συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει… «Κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης που έγινε μετά  από μήνυση του του φίλου της όταν πήγε τον υπολογιστή του στις αρμόδιες αρχές. Ανακάλυψε τυχαία ότι την βιντεοσκοπούσε όταν πήγε στο σπίτι του».

Στην ερώτηση γιατί κατηγορείται η πελάτης του ανέφερε ότι ο φίλος της φέρεται να είπε ότι τον εκβίαζε και «ότι δήθεν του ζητούσε χρήματα. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν πληθώρα βίντεο αποθηκευμένα στον υπολογιστή του. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Τέλος για το αν τα βίντεο ήταν για προσωπική χρήση ή κάτι άλλο ο δικηγόρος ανέφερε… «Είναι κάτι το οποίο θα ερευνήσουν οι αρχές».

Ρεπορτάζ: Αγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις