Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός άνδρα στην Πυλαία

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός άνδρα στην Πυλαία
Φωτογραφία GRTimes.gr

Συναγερμός σήμανε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όταν πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό ενός άντρα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε ανοιχτό χώρο.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η απανθρακωμένη σορός ανήκει σε άντρα περίπου 55 ετών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, καθώς οι πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Ο άγνωστος άνδρας πιθανότατα κάηκε ζωντανός στην προσπάθειά του να ανάψει φωτιά να ζεσταθεί, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να φύγει από τον έλεγχό του, όπως δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Ειδικότερα, η πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε για μια φωτιά σε ανοιχτό χώρο παραπήγματος στην οδό Εγνατία στην Πυλαία, λίγο μετά τις 19:00 του Σαββάτου (3.12.2022). Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 υδροφόρα.

Τότε, εντόπισαν την απανθρακωμένη σόρο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής για να την εξετάσει ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και προανάκριση για το περιστατικό.

Σοκαριστική μαρτυρία: «Καιγόταν ζωντανός»

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ένας περαστικός είδε τον άτυχο άντρα στις 19:15 να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 55χρονος δεν ήταν άστεγος αλλά πήγαινε συχνά στο συγκεκριμένο σημείο στον ελεύθερό του χρόνο.

Ο περαστικός τον είδε να καίγεται ζωντανός, ωστόσο δεν κατάφερε να τον βοηθήσει αφού ο χώρος ήταν περιφραγμένος και μέσα σε αυτόν ήταν και ένας σκύλος που δεν έδειχνε φιλικός.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος και βρήκε βασανιστικό θάνατο. 

Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο του δυστυχήματος, όμως αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις