Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χαμός στα Λαδάδικα την 28η Οκτωβρίου (pics)

Θεσσαλονίκη: Χαμός στα Λαδάδικα την 28η Οκτωβρίου (pics)
ΦΩΤΟ grtimes

Μπορεί η Εθνική Επέτειος να εορτάζεται φέτος χωρίς τις καθιερωμένες παρελάσεις και εκδηλώσεις, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν την αργία λόγω της ημέρας, αφού εστιατόρια και καφετέριες έσφυζαν από κόσμο, ήδη από νωρίς το μεσημέρι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Παρά τον κορονοϊό, τα μαγαζιά γέμισαν ενώ όπως βλέπετε, δε φορούσαν όλοι τις μάσκες τους…

Σύμφωνα με το GRTimes.gr οι καταστηματάρχες, υπάκουσαν στην πλειοψηφία τους στο όριο των τεσσέρων σε κάθε τραπέζι, με αποτέλεσμα οι παρέες να κατανέμονται στα τραπεζοκαθίσματα ως ορίζουν τα νέα μέτρα. Όμως, όπως ήταν φυσικό, δε μπορούσαν να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες, με αποτέλεσμα οι πεζόδρομοι στα Λαδάδικα να είναι πλημμυρισμένοι από κόσμο που προσπαθούσε για αρκετή ώρα να βρει διαθέσιμο τραπέζι για να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του.

Αυξημένη ήταν η κινητικότητα και στις καφετέριες της Λεωφόρου Νίκης, μιας και ο καιρός επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να απολαύσουν τον καφέ τους δίπλα στη θάλασσα.Φυσικά, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποφάσισαν να γιορτάσουν την 28η Οκτωβρίου στο σπίτι, οικογενειακά.

Ήδη από νωρίς, ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από φημισμένα εστιατόρια της πόλης, έτσι ώστε οι πολίτες να προμηθευτούν μπακαλιάρο, σκορδαλιά και άλλα εδέσματα, και ύστερα να κατευθυνθούν στο σπίτι, για να απολαύσουν το γεύμα τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Να σημειωθεί ότι η απόσταση μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, στην πλειοψηφία τους, ήταν η ενδεδειγμένη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι εστιατορίων και καφετεριών φορούσαν μάσκα.

 

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις