Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει να μείνει 38χρονη με 2 ανήλικα – Παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα κινδυνεύει να μείνει 38χρονη με 2 ανήλικα – Παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ
GRTimes.gr

Αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, τόσο για το σπίτι όσο και για το ταβερνάκι που διατηρεί, είναι στη Θεσσαλονίκη μία 38χρονη. Η γυναίκα είναι και μητέρα δύο ανήλικων.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες, αλλά και νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωποι με τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος. Η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παρότι κατάφερε να πληρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία από το ποσό που χρωστούσε για το ταβερνάκι της στην Άνω Τούμπα, δέχτηκε και πάλι προειδοποίηση για διακοπή ρεύματος, ενώ προσπαθώντας να σώσει την επιχείρηση της, το μόνο μέσο βιοπορισμού που διαθέτει, αναγκάστηκε να αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς στο σπίτι της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes.gr, ευρισκόμενοι σε αδιέξοδο, τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοι της 38χρονης από την Ένωση Ψητοπωλών και Εστιατόρων, βρέθηκαν τη Δευτέρα (30.05.2022) στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να ζητήσουν αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης.

Ωστόσο, όπως λέει και στο βίντεο που ακολουθεί, οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ δήλωσαν αναρμόδιοι και δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις