Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπέρ της επιστράτευσης ιδιώτη για τα σκουπίδια το βιοτεχνικό επιμελητήριο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ανάγκη να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα σκουπιδιών και να μην αντιμετωπίζεται το θέμα με ημίμετρα, επισημαίνει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος…

α΄ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Σε σημερινή του ανακοίνωση σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Σαφώς και η απόφαση για επιστράτευση ιδιώτη στην καθαριότητα από τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτονώνει μερικώς το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι αυτή η ουσιαστική λύση. Κάθε δήμος θα πρέπει να ελέγχει τα του οίκου του και όχι κεντρικά η εκάστοτε κυβέρνηση, προκειμένου να αποφεύγονται αντίστοιχα προβλήματα».

Στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΒΕΘ αναφέρει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών εξαιτίας της απεργίας ΠΟΕ ΟΤΑ και υπογραμμίζει: «Η εικόνα στην πόλη, σήμερα, λόγω του αυξημένου προσωπικού ασφαλείας από μόνιμους εργαζόμενους, είναι βελτιωμένη, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν πλημμυρισμένοι κάδοι με τόνους απορριμμάτων, την ώρα που το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Διεύθυνση Υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όταν μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” τις επόμενες ημέρες».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε