Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θήβα: Είχε κρύψει 5 κιλά ηρωίνη στα καθίσματα αυτοκινήτου – Πως τον «ξετρύπωσε» η αστυνομία

Θήβα: Είχε κρύψει 5 κιλά ηρωίνη στα καθίσματα  αυτοκινήτου – Πως τον «ξετρύπωσε» η αστυνομία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στη Θήβα ένας άνδρας ο οποίος είχε στην κατοχή του πέντε κιλά ηρωίνη που είχε κρύψει επιμελώς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

Μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας εντόπισαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο χθες (19-01-2022) το απόγευμα, στα πλευρικά διόδια περιοχής της Θήβας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκε αρχικά και κατασχέθηκε, κρυμμένη στο λεβιέ ταχυτήτων του οχήματος, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου για την ανίχνευση α ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εντοπίστηκαν συνολικά 10 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, κρυμμένες στα πίσω πλαϊνά τοιχώματα των καθισμάτων του αυτοκινήτου, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 5.036 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, που βρέθηκαν μέσα στο όχημα.

Ο άνδρας που συνελήφθη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για κλοπές, απάτες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις