Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θώμη Κουμπούρα: Οι κοινές διακοπές και ο τελευταίος διάλογος με τον δολοφόνο της [pics, vids]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου οδηγείται στις φυλακές για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε τη χώρα. Αποκαλύψεις για τις άγνωστες πτυχές του φονικού…

Ο 39χρονος που κατηγορείται ότι έσφαξε την 45χρονη παιδοψυχίατρο θα οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές αφού με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε χθες προφυλακιστέος. Μετά την τρίωρη χθεσινή απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. “Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας. Είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια” φώναζε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, όταν τον είδε να βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο στη Λαμία. Ο ίδιος αν και δήλωσε ικανοποιημένος από την ποινή που επιβλήθηκε στον δράστη, δήλωσε ότι αξίζει μεγαλύτερη ποινή από τη φυλακή, στον δολοφόνο της αδερφής του.

Στην απολογία του ο 39χρονος, είπε ότι με την 45χρονη παιδοψυχίατρο είχαν ερωτικο δεσμό και εκείνο το βράδυ η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν. Στην απόφασή της αυτή, συντέλεσε και το γεγονός ότι ο 39χρονος φέρεται να την πίεζε να κάνουν παιδί. Εκτός από το τέλος στη σχέση τους, η γυναίκα φαίνεται πως ήθελε να βάλει τέλος και στην κοινή πολιτική πορεία τους. Ασχολούνταν και οι δύο με τον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρρα. Όμως, ο 39χρονος “καθαιρέθηκε” και τα καθήκοντά του θα αναλάμβανε. η 45χρονη σύμφωνα με πληροφορίες!

Θύμα και θύτης μαζί σε εκδήλωση

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε και βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται θύμα και φερόμενος ως δράστης, μαζι, σε εκδήλωση του πολιτικού φορέα: Δείτε τις εικόνες:

Τι λέει ο δικηγόρος του 39χρονου

 “Ομολόγησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αρνήθηκε αρχικά όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια ομολόγησε… Διευκρίνησε τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Μίλησε για την ερωτική απογοήτευση, για την αποπομπή του από τον φορέα και όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την ερωτική του σχέση με την παιδοψυχίατρο… Από τα στοιχεία της δικογραφίας δε μου μένει αμφιβολία ότι και η οικογένειά της γνώριζε την ερωτική σχέση που είχε (το θύμα) με τον εντολέα μου….” είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Το κίνητρο ήταν ερωτικό σύμφωνα με τον δικηγόρο σε συνδυασμό με διαφορά απόψεων για τον πολιτικό φορέα. Και διευκρίνησε: “Η άτυχη θανούσα διέκοψε τον δεσμό της το συγκεκριμένο βράδυ με τον εντολέα μου, λέγοντάς του ότι δε μπορούν να συνεχίσουν από τη στιγμή που έχει καθαιρεθεί. Η ίδια επιθυμούσε να μείνει στη σχέση της, γιατί παράλληλα υπήρχε και παράλληλος δεσμός…”

Ακούστε τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και τα αδέρφια της παιδοψυχιάτρου:

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, LamiaReport

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε