Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρίλερ με το πτώμα άνδρα στην Εύβοια – Δεν αναγνωρίστηκε, θα γίνει DNA!

Θρίλερ με το πτώμα άνδρα στην Εύβοια – Δεν αναγνωρίστηκε, θα γίνει DNA!

Η κόρη του αγνοούμενου από το Μαντούδι που κλήθηκε από τις αρχές δεν κατάφερε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναγνωρίσει το πτώμα που βρέθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Βλαχιά.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παραλία Βλαχιά στην Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar οι αρχές της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού θα διατάξουν έλεγχο DNA για να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.

Την σορό είδε η μία από τις δύο κόρες του αγνοούμενου από το Μαντούδι, αλλά δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει εάν όντως ήταν του πατέρα της, αν και αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν το αντίθετο.

Το πτώμα εντόπισε ελικόπτερο

Το πτώμα βρέθηκε γύρω στις 3 παρά το μεσημέρι. Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Κύμης για την περισυλλογή του. Αρχικά, το πτώμα είδαν από το ελικόπτερο ο Δ/κτης της ΠΥ Στερεάς, Νίκος Σπαής, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα.

Από μακριά δεν μπορούσαν να διακρίνουν εάν όντως πρόκειται περί σορού ή για κάποιο άλλο αντικείμενο. Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μαντουδίου, το οποίο κατάφερε μετά από λίγη ώρα να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ανθρώπινο πτώμα.

Η περισυλλογή έγινε από το σκάφος του Λιμεναρχείου Κύμης με δύο άτομα πλήρωμα που έφτασε στην περιοχή και με την πολύτιμη συνδρομή των δυτών του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: tvstar

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις