Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Η εκταφή έδειξε δολοφονία 65χρονου Γερμανού – Κάμερα πρόδωσε το έγκλημα

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Η εκταφή έδειξε δολοφονία 65χρονου Γερμανού – Κάμερα πρόδωσε το έγκλημα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μία απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στην Ιεράπετρα, με θύμα έναν 65χρονο Γερμανό που αρχικά θεωρήθηκε ότι πέθανε από καρκίνο και έγινε κανονικά η κηδεία του ωστόσο τελικά, μετά την εκταφή του, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία!

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος στην Ιεράπετρα, δολοφονήθηκε. Έγινε η εκταφή του και σύμφωνα με την ΕΡΤ τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν όντως δολοφονία, με δυο χτυπήματα στο κεφάλι που πιθανόν να επέφεραν τον θάνατο στον 65χρονο. 

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Σύμφωνα με το CretaLive, ο 65χρονος; Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεραπετρας. Στις 7Απριλίου βρέθηκε νεκρός από γείτονά του, πεσμένος μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε από τον καρκίνο που έπασχε και δύο ημέρες μετά, στις 9 Απριλίου έγινε η κηδεία του. 

Τότε ήταν που άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, μετά από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ που ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεν ήταν μόνος στο σπίτι. Οι κάμερες κατέγραψαν έναν άνδρα που μπήκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο σπίτι του Γερμανού, φορώντας κουκούλα και γάντια.

Το θύμα του άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του. Κάπου εκεί οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι μάλλον πρόκειται για κάποιον γνωστό του θύματος

Οι αρχές δυο μέρες μετά την κηδεία του 65χρονου προχώρησαν στην εκταφή της σωρού όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία νεκροτομή ενώ το πρωί της Δευτέρας, συνελήφθη ο 45χρονος ο οποίος διαμένει στην Ιεράπετρα και ήταν γνωστός του Γερμανού.

Την Τρίτη (15/4/24) αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γερμανού…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις