Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρήνος στην Αχαΐα για τον Παρασκευά Βασιλακόπουλο

Θρήνος στην Αχαΐα για τον Παρασκευά Βασιλακόπουλο

Θλίψη στην Αχαΐα για τον Παρασκευά Βασιλακόπουλο. O άτυχος 52χρονος, γνωστός στην τοπική κοινωνία ως οδηγός ταξί, βρήκε τραγικό θάνατο.

Αγαπητός στην Αχαΐα ο Παρασκευάς Βασιλακόπουλος σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (03.12.2020) στην Πλανόβρυση Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτει το thebest.gr,. το τρακτέρ ανατράπηκε στην προσπάθεια του 52χρονου να ανέβει σε ένα ύψωμα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από το βαρύ γεωργικό όχημα. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος Παρασκευάς ήταν πατέρας τριών παιδιών και ιδιοκτήτης – οδηγός ταξί. Πίσω του αφήνει την σύζυγο και την μητέρα του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή (04.12.2020) στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) του Δήμου Ερυμάνθου.

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτης Σκέντζος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις