Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρήνος στην οικογένεια Τσαλίκη – Σκοτώθηκε η θεία του σε τροχαίο – Σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα του – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 19:00 το απόγευμα, στη νέα διασταύρωση  “καρμανιόλα” που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γαλάζιο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη κινούταν στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν επίσης, στη θέση του συνοδηγού, μία εξαδέλφη της.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Σύμφωνα με το LamiaReport, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να αφήσει την τελευταία πνοή της η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών και να τραυματιστεί σοβαρά η μητέρα του που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Από το άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρα ο 61χρονος οδηγός ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η γυναίκα και η κόρη του. Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φαναρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο:

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Πηγή: LamiaReport, newsIT.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε