Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 49χρονο ψαροντουφεκά – Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατός του

Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 49χρονο ψαροντουφεκά – Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατός του
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Συγκλονίζει το Αγρίνιο ο θάνατος του 49χρονου άνδρα που έκανε ψαροντούφεκο στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τη γέφυρα του Αχελώου, στην τεχνητή λίμνη Στράτου. Αύριο, Παρασκευή (14.05.2021) η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr από το Αγρίνιο, ο άτυχος ψαροντουφεκάς πήγε αργά χθες (12.05.2021) το απόγευμα για να ψαρέψει γύρω από τη γέφυρα του Αχελώου.

Κατέβηκε τη σιδερένια σκάλα που βρίσκεται στο τέρμα της γέφυρας από την πλευρά της Στράτου και βούτηξε, όταν παρασύρθηκε από ξαφνικό ρεύμα.

Οι αναζητήσεις για την ανεύρεσή του ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το βράδυ από το συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκαν τα βατραχοπέδιλά του.

Το άψυχο σώμα του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εντοπίστηκε στη 1:00 τα ξημερώματα σήμερα, Πέμπτη (13.05.2021) σε απόσταση σχεδόν ενός χιλιομέτρου…

Click4more: Τραγωδία στο Αγρίνιο: 49χρονος ψαροντουφεκάς πνίγηκε στη γέφυρα Αχελώου

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ απαγορεύει το ψάρεμα σε τεχνητές λίμνες, στο πλαίσιο της λειτουργίας των υδροηλεκτρικών σταθμών, καθώς οι ξαφνικές μεταβολές στο νερό που χρησιμοποιείται από τους σταθμούς, αποτελούν σοβαρό κίνδυνο.

Νωρίτερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία θάνατος του ψαροντουφεκά οφείλεται σε πνιγμό.

Ο άτυχος 49χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή (14.05.2021) στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις