Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος στο Κιλκίς για τους δυο νεκρούς σε τροχαίο με αγριογούρουνα – Πατέρας πέντε παιδιών ο ένας

Θρήνος στο Κιλκίς για τους δυο νεκρούς σε τροχαίο με αγριογούρουνα – Πατέρας πέντε παιδιών ο ένας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κιλκίς για το θάνατο των δυο ανδρών στο τρομακτικό τροχαίο που προκλήθηκε όταν κοπάδι από αγριογούρουνα βρέθηκε στην εθνική οδό. «Ο κουμπάρος μου ήταν πατέρας 5 παιδιών» δηλώνει στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας της Πλαγιάς και της Κορομηλιάς, Γιώργος Χουρσεϊδης.

Ένα αυτοκίνητο τουμπαρισμένο, κομμάτια από σύγκρουση παντού, δυο νεκροί και τέσσερις τραυματίες. Είναι η «εικόνα» από το Κιλκίς, όπου αργά το βράδυ της Δευτέρας (11.07.2022) σημειώθηκε το αιματηρό τροχαίο. Ένας 53χρονος άνδρας και ένας 48χρονος σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Ο συγγενής του 53χρονου, μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό δυστύχημα, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, στο Κιλκίς.

«Το περιπολικό ερχόταν από Δοϊράνη προς Κιλκίς στο ύψος της Καλίμβριας στην τοποθεσία Ανεμογεννήτριες, βγήκαν κάτι αγριογούρουνα μπροστά του, μετρήσαμε 5 σκοτωμένα. Το περιπολικό χτύπησε τα αγριογούρουνα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο από τα Σκόπια, πήγε να τον αποφύγει ο οδηγός, βγήκε από τον δρόμο και το αυτοκίνητο που ακολουθούσε ήταν του κουμπάρου μου. Μάλλον είχαν πάει κάποια βόλτα με τον άλλον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του, μπορεί να πήγαιναν και στο πανηγύρι. Η περιοχή είναι γεμάτη από αγριογούρουνα και επανειλημμένως κάνουμε συστάσεις για να ξεκινάει πρόωρα το κυνήγι για να μην έχουμε τέτοια θέματα», λέει στο newsit.gr ο Γιώργος Χουρσεϊδης.

Οι κοινότητες της Πλαγιάς και της Κορομηλιάς έχουν βυθιστεί στο πένθος από χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστή η είδηση του χαμού των δύο ανθρώπων. Ο κοινοτάρχης, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του, λέει στο newsit.gr ότι με τον 53χρονο ήταν κουμπάροι, καθώς του είχε βαφτίσει το μικρότερο παιδί του. Ο 53χρονος αγρότης είχε μία ήσυχη οικογένεια και εργαζόταν σκληρά για να μην τους λείψει τίποτα. Ο 48χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον 53χρονο ασχολούνταν και εκείνος με αγροτικές δουλειές.

«Ο κουμπάρος μου ήταν 53 ετών, ήταν πατέρας 5 παιδιών με το μεγαλύτερο σε ηλικία 26 ετών και το μικρότερο παιδί, το οποίο έχω βαφτίσει, να είναι 10 ετών. Ο φίλος του κουμπάρου μου ήταν από το διπλανό χωριό, την Κορομηλιά. Ήταν 48 ετών και δεν είχε παιδιά. Είναι μία από τις μεγαλύτερες  τραγωδίες για εμάς. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Πενθούμε βουβά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε. Έχουν μείνει παιδιά ορφανά και δύο οικογένειες θρηνούν για τον χαμό των ανθρώπων τους», καταλήγει ο πρόεδρος της κοινότητας.

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου στο Κιλκίς 

Άγγελος Λαμπίδης – Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις