Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Θύμα «εκτελεστή του Σατανά»: «Κοιμόμασταν με τα παιδιά και έριχνε σφαίρες στο σπίτι μας»

Θύμα «εκτελεστή του Σατανά»: «Κοιμόμασταν με τα παιδιά και έριχνε σφαίρες στο σπίτι μας»
Εικόνα από το LiveNews

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον αποκαλούμενο «εκτελεστή του Σατανά» στην Καβάλα. Έναν άνθρωπο με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο που τελικά συνελήφθη, αφού πρώτα όμως για περισσότερο από ένα χρόνο, έβαζε σε κίνδυνο ζωές ενώ σκότωσε έναν άτυχο άνθρωπο.

Ο 40χρονος, κυκλοφορούσε ελεύθερος και έσπερνε τον τρόμο. Ήταν αυτός που τον Αύγουστο του 2020,  οδήγησε έναν Αλβανό εργάτη σε ξένο κτήμα και τον σκότωσε με το όπλο που κρατούσε. Το έγκλημα για 14 μήνες έμενε ανεξιχνίαστο. Μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση νέων στοιχείων, ο δράστης συνελήφθη και παραδέχτηκε τα όσα έκανε…

«Τον σκότωσα επειδή μου το ζήτησε ο σατανάς. Δεν είχα άλλη επιλογή. Τον πυροβόλησα και τον άφησα στο σημείο νεκρό», κατέθεσε ο δράστης στην ομολογία του.

Click4More: Ο «εκτελεστής του Σατανά»: Μία δολοφονία και δύο επιθέσεις

Μετά την εκτέλεση στον οικισμό της Κάριανης στην Καβάλα, ο δράστης συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Πριν από τρεις μήνες στο στόχαστρό του μπήκε αυτό το σπίτι και ο νεαρός ιδιοκτήτης του, που μίλησε στο Live News. Τα σημάδια από τις σφαίρες που έπεσαν τη νύχτα της επίθεσης, παραμένουν σε τοίχους και εξωτερικά ρολά.

«Είμαι τυχερός που αυτή τη στιγμή είμαι όρθιος. Τυχερός στην ατυχία μου. Οι σφαίρες πέρασαν στο σαλόνι που θα μπορούσε κάποιος να είναι μέσα. Εμείς κοιμόμασταν μέσα, έχω μια οικογένεια με δύο παιδιά ανήλικα. Ξυπνήσαμε, τρομάξαμε, ενημερώσαμε την Αστυνομία. Τον βρήκαν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και νιώθω τεράστια ανακούφιση που τον συνέλαβαν και μπορώ να βγω από το σπίτι μου».

Στο στόχαστρο που 40χρονου είχε μπει και ένας ποδηλάτης που γλίτωσε από θαύμα. Ήταν το τρίτο άτομο που επιχείρησε να σκοτώσει μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τις υποθέσεις, διαπίστωσαν πως ο εκτελεστής του άτυχου εργάτη, είχε κάνει πανομοιότυπες κινήσεις με τον άνθρωπο που έψαχναν για τους πυροβολισμούς σε αυτό το σπίτι και εκείνον που επιτέθηκε στον ποδηλάτη.

Όπως έγινε γνωστό ο 40χρονος είχε νοσηλευτεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική.  Μετά την ομολογία για τη δολοφονία του 58χρονου και τις επιθέσεις σε δύο ακόμα άτομα, ζήτησε και πήρε αναβολή για την επόμενη Δευτέρα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις