Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τηλεφωνική απάτη με θύμα γνωστή γιατρό στην Κρήτη – Πώς έπεσε θύμα

Τηλεφωνική απάτη με θύμα γνωστή γιατρό στην Κρήτη – Πώς έπεσε θύμα

Η γιατρός παγιδεύτηκε και η τηλεφωνική απάτη ολοκληρώθηκε χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Ο δράστης στα Χανιά γνώριζε πρόσωπα και πράγματα…

Η γιατρός αδράνησε και η τηλεφωνική απάτη στην Κρήτη ολοκληρώθηκε ταχύτατα. Πίστεψε πως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν λογιστής του στρατού και έκανε ό,τι της έλεγε. Αυτό έμελλε να της κοστίσει 3.000 ευρώ. Χρήματα που έκαναν φτερά από τραπεζικό της λογαριασμό, με τις έρευνες αστυνομικών να συνεχίζονται μετά την καταγγελία που έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για μία 56χρονη παθολόγο στα Χανιά η οποία είναι συμβεβλημένη με το ταμείο στρατού και πραγματοποιεί διάφορες ιατρικές πράξεις.

Πριν κάποιες ημέρες η 56χρονη δέχθηκε ένα τηλέφωνο από έναν άνδρα που της παρουσιάστηκε ως λογιστής του στρατού και της ανέφερε ότι πρέπει να λάβει κάποια χρήματα από δαπάνες ιατρικών πράξεων σε στρατιωτικούς.

Εκείνη έχοντας πειστεί ότι πρόκειται όντως για λογιστή ακολούθησε τις οδηγίες που της έδωσε. Όπως κατήγγειλε όμως, αντί να λάβει τα χρήματα που της υποσχέθηκε αντιλήφθηκε πως από τον τραπεζικό της λογαριασμό είχαν κάνει φτερά πάνω από 3.000 ευρώ.

Στη συνέχεια η 56χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις