Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

«Την κλείνουμε και τελείωσε» – Τελεσίγραφο Ζέρβα μετά τις εικόνες με την παραλία της Θεσσαλονίκης να «βουλιάζει»

«Την κλείνουμε και τελείωσε» – Τελεσίγραφο Ζέρβα μετά τις εικόνες με την παραλία της Θεσσαλονίκης να «βουλιάζει»

Την ώρα που όλη η Ελλάδα δίνει μεγάλη μάχη για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού, στην Θεσσαλονίκη φαίνεται πως το έχουν πάρει… χαλαρά. Αδιανόητες οι εικόνες στην πόλη.

Η παραλία στη Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από κόσμο με  τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα να είναι έτοιμος να την κλείσει. 

Οι καλές καιρικές συνθήκες φαίνεται πως οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς να βγουν από τα σπίτια τους με αφορμή είτε τη σωματική τους άσκηση, είτε τη βόλτα κατοικιδίου – εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας με τις εικόνες να είναι αδιανόητες ενώ η πανδημία εξαπλώνεται.

«Δεν θα αφήσω την πόλη να εκτίθεται σε οποιονδήποτε κίνδυνο», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τον συνωστισμό που καταγράφηκε, σήμερα, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, παρά τα απαγορευτικά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 Ο κ. Ζέρβας είχε, μάλιστα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το θέμα, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

«Σήμερα είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Χαρδαλιά για το πρόβλημα της Νέας Παραλίας», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις τόσο για το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης όσο και για άλλες παρόμοιες περιοχές της χώρας, όπου παρατηρείται συνωστισμός με την άνοδο της θερμοκρασίας.

 

 

«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο “plan B” και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.

Με πληροφορίες από seleo.gr , ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις