Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τήνος: 6χρονος έγινε για λίγο αστυνομικός – Η έκπληξη στα γενέθλια, οι ευχές και τα χαμόγελα

Τήνος: 6χρονος έγινε για λίγο αστυνομικός – Η έκπληξη στα γενέθλια, οι ευχές και τα χαμόγελα
cyclades24

Ο εξάχρονος Αναστάσης από την Τήνο «έγινε» για λίγο αστυνομικός, όπως ονειρευόταν. Έζησε, λοιπόν, το όνειρό του ανήμερα των γενεθλίων του.

Η ευχή του εξάχρονου Αναστάση από την Τήνο να γίνει για λίγο αστυνομικός εκπληρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, μετά από σχετικό αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make – A – Wish» (Κάνε – Μια – Ευχή – Ελλάδος).

Ο μικρός Αναστάσης θαυμάζει τους αστυνομικούς! Γοητεύεται από την ικανότητά τους να «πιάνουν» τους κακούς και τους κλέφτες. Η ευχή του δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να γίνει αστυνομικός!

Ένας αστυνομικός – σημειώνει το cyclades24.gr – που θα βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος. Ήθελε να τιμωρήσει τους κακούς και να παλέψει για κάθε τι καλό. Με το ίδιο πάθος που «τιμώρησε» τη ασθένεια και με την ίδια δύναμη που παλεύει καθημερινά για να τη νικήσει, ντύθηκε αστυνομικός και «ρίχτηκε» στη μάχη.

Το Make – A – Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια.

Ο μικρός Τηνιακός «μεταμορφώθηκε» για μερικές ώρες σε αστυνομικό, φόρεσε τη στολή και μαζί με τους «συναδέλφους» του έπιασαν κάποιους παραβάτες, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου, μέσα σε ένα λεωφορείο στο οποίο ήταν όλοι φίλοι και συμμαθητές!

Η αστυνομία σε συνεργασία με το «Make – A – Wish» (Κάνε – Μια – Ευχή – Ελλάδος) είχε ετοιμάσει και τα κατάλληλα δώρα στον νέο της αστυνομικό.

Ο Ανάστασης τα άνοιξε όλα με ανυπομονησία, έσβησε την τούρτα του παρέα με τους αγαπημένους συμμαθητές και συγγενείς και του πρόσφεραν ένα Game Room στο σπίτι. Μια ημέρα που δύσκολα θα ξεχάσει…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις