Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τήνος: Τεράστια κύματα «καταπίνουν» το λιμάνι την ώρα που πλοίο αποβιβάζει κόσμο

Τήνος: Τεράστια κύματα «καταπίνουν» το λιμάνι την ώρα που πλοίο αποβιβάζει κόσμο

Η πρόσφατη κακοκαιρία δοκίμασε το νησί με ένα πλοίο να δένει με μεγάλη δυσκολία. Τα κύματα ακόμα και μέσα στο λιμάνι ήταν τεράστια. Η Τήνος βλέπει τις εικόνες να γίνονται viral…

Η Τήνος στο επίκεντρο για ένα βίντεο που δείχνει την κακοκαιρία στο νησί και τον τρόπο που επιβιβάστηκαν και αποβιβάστηκαν επιβάτες από πλοίο. Η θάλασσα είχε βγει στη στεριά και οι κινήσεις για όλους ήταν εξαιρετικά παρακινδυνευμένες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Μεγάλος ο βαθμός της δυσκολίας και για τους οδηγούς που προσπαθούσαν να φτάσουν στο δρόμο με ασφάλεια.

Το εντυπωσιακό timelapse βίντεο, έρχεται από το λιμάνι της Τήνου να μας δείξει ένα μέρος του τι πραγματικά αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών και οι επισκέπτες, πολλές ημέρες μέσα στον χειμώνα.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, πολλές φορές οι κάτοικοι των νησιών τον χειμώνα αντιμετωπίζουν μεγάλα πρόβλημα εξαιτίας των κακών καιρικών συνθήκων που επικρατούν. Πολλές φορές αυτό δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα που κάνει ακόμα και την επιβίβαση και αποβίβαση σε πλοία, μία περιπέτεια.

Στο παρακάτω βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, φαίνονται αυτές οι δυσκολίες καθώς τα μανιασμένα κύματα έχουν στην ουσία καταπιεί το λιμάνι της Τήνου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να δυσκολεύονται να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν.

Το πλοίο «Androw Queen» που φαίνεται στο μίνι timelapse βίντεο έχει δέσει στο λιμάνι αλλά αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες καθώς τα κύματα είναι μεγάλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις