Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το «Finding Prince Charming» ξεκινά γυρίσματα στην Ρόδο

Το «Finding Prince Charming» ξεκινά γυρίσματα στην Ρόδο

To ριάλιτι «Finding Prince Charming» ξεκινά τα γυρίσματά του στη Ρόδο και θα προβάλλεται στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο VOX. Η πολυπληθής ομάδα της παραγωγής και οι συμμετέχοντες του γερμανικού reality show, που τα τρία προηγούμενα χρόνια γυρίστηκε στα Χανιά της Κρήτης, βρίσκονται ήδη στη Ρόδο.

Το «Finding Prince Charming» είναι μία παραλλαγή του δημοφιλούς ανά τον κόσμο «The Bachelor» όπου 20 διαγωνιζόμενες παίκτριες προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά ενός εργένη. Στην περίπτωση του «Prince Charming» 20 διαγωνιζόμενοι άντρες θα προσπαθήσουν να «κατακτήσουν» την καρδιά του πρωταγωνιστή εργένη. Νικητής του σόου θα είναι αυτός που θα επιλέξει στο τέλος ο «γοητευτικός πρίγκιπας». Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες και θα γίνουν σε βίλα στην περιοχή της Φιλερήμου και σε διάφορα σημεία της Ρόδου.

Παράλληλα με το “Prince Charming” θα γίνουν στη Ρόδο και τα γυρίσματα του σόου “Princess Charming”. Σε αυτή την εκδοχή του τηλεριάλιτι, η κεντρική πρωταγωνίστρια είναι μία «γοητευτική πριγκίπισσα», την καρδιά της οποίας διεκδικούν 20 διαγωνιζόμενες. Και οι δύο εκπομπές προβάλλονται στην Prime time του τηλεοπτικού σταθμού VOX και σημειώνουν μεγάλη τηλεθέαση.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον Νοέμβριο του 2021 ολοκληρώθηκαν στη Ρόδο τα γυρίσματα της δημοφιλούς παραγωγής “The Bachelor Finland”. Το πρόγραμμα προβλήθηκε πρόσφατα από τον τηλεοπτικό σταθμό MTV3, που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κανάλι στη Φινλανδία.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις