Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το πορτοφόλι πασίγνωστου εφοπλιστή βρέθηκε μέσα στο καζανάκι καφετέριας – Τι λέει η Λαρισαία ιδιοκτήτρια

Το πορτοφόλι πασίγνωστου εφοπλιστή βρέθηκε μέσα στο καζανάκι καφετέριας – Τι λέει η Λαρισαία ιδιοκτήτρια

Ο εφοπλιστής έχασε το πορτοφόλι του χωρίς να καταλάβει το παραμικρό. Αυτό βρέθηκε σε καφετέρια και μάλιστα μέσα σε ένα από τα καζανάκια που υπήρχαν στην τουαλέτα…

Όταν η ιδιοκτήτρια της καφετέριας έβρισκε το πορτοφόλι μέσα στο καζανάκι, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ζούσε στη συνέχεια. Ο άνθρωπος που το είχε χάσει, ήταν ένας πασίγνωστος εφοπλιστής, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να το παραλάβει ο ίδιος από εκείνη. Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η γυναίκα διαπίστωσε πως το καζανάκι δεν λειτουργούσε. Το άνοιξε και βρήκε μέσα το πορτοφόλι. Δεν υπήρχαν χρήματα, παρά μόνο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα που έδειχναν τον κάτοχό του. Η γυναίκα κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον εφοπλιστή και να κλείσουν ραντεβού.

Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου έζησε μια Λαρισαία που διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στην καρδιά της πρωτεύουσας όταν η Λαρισαία ιδιοκτήτρια της καφετέριας διαπίστωσε ότι δεν λειτουργεί το καζανάκι του καταστήματός της.

Προσπαθώντας λοιπόν να διαπιστώσει τι συνέβη, άνοιξε το καπάκι του και με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι χωμένο και καλά κρυμμένο στην άκρη του πάτου, υπήρχε ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι. Το έβγαλε, το στέγνωσε και ανοίγοντάς το με το σκεπτικό να βρει κάποια ταυτότητα ή έγγραφα που θα φανερώνουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη για να του το παραδώσει, βρίσκει το όνομά του.

Αποφασίζει να τον αναζητήσει μέσω τηλεφώνου. Στο τρίτο τηλεφώνημα πέτυχε το πρόσωπο που το απώλεσε αφού πρώτα χρειάστηκε να μιλήσει με τουλάχιστον 5 άτομα συγκεκριμένης εταιρείας και να ελεγχθεί με κάποιο τρόπο για τα λεγόμενά της, καθώς ο άνθρωπος που έχασε το πορτοφόλι δεν ήταν κάποιος τυχαίος αλλά ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές της χώρας μας, για την ταυτότητα του οποίου βέβαια δεν είχε την παραμικρή ιδέα η Λαρισαία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, προς μεγάλη της έκπληξη συνομίλησε τελικά με τον ίδιο τον μεγαλοεφοπλιστή ο οποίος της είπε ότι θα περάσει ο ίδιος από το cafe για να πάρει πίσω το πορτοφόλι του. Όπως και έγινε, ο ίδιος μέσα σε δέκα λεπτά βρέθηκε στο κατάστημα, πήρε πίσω το πορτοφόλι του και ευχαρίστησε θερμά την Λαρισαία ιδιοκτήτρια για την ηθική της και το φιλότιμό της να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία για του επιστρέψει το χαμένο πορτοφόλι.

Το οποίο φυσικά μόνο χαμένο δεν ήταν αφού δεν βρέθηκε στον δρόμο, αλλά σε ένα… καζανάκι και φυσικά ήταν κλεμμένο. Ο γνωστός εφοπλιστής είχε την ίδια ημέρα χάσει το πορτοφόλι του κάπου στο κέντρο της Αθήνας, προφανώς ή του έπεσε ή κάποιος του το «βούτηξε» περπατώντας, και ο άνθρωπος που το βρήκε αφού διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν μέσα μετρητά παρά μόνο τραπεζικές κάρτες (τις οποίες δεν μπορούσε φυσικά να εκμεταλλευτεί), όπως επίσης η ταυτότητα και το δίπλωμα του γνωστού εφοπλιστή, έπρεπε να το ξεφορτωθεί.

Μπήκε λοιπόν στο πρώτο καφέ που βρήκε μπροστά του και σκέφτηκε να το κρύψει στο καζανάκι της τουαλέτας, σκεπτόμενος πως θα αργήσουν να το εντοπίσουν και το νερό θα σβήσει και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ο εφοπλιστής πάντως ανακουφίστηκε με την εξέλιξη των πραγμάτων και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λαρισαία απέκτησε έναν καλό και διάσημο πελάτη για την καφετέριά της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις