Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τον έψαχναν από το 2017 και τον βρήκαν… τυχαία στη Θεσσαλονίκη το 2020

Τον έψαχναν από το 2017 και τον βρήκαν… τυχαία στη Θεσσαλονίκη το 2020

Δραπέτης επί σχεδόν 3,5 χρόνια έπεσε χθες (30.10.2020) στα χέρια της αστυνομίας. Το είχε σκάσει από τις φυλακές Κασσάνδρας τον Φεβρουάριο του 2017 αλλά τον συνέλαβαν σε έναν… τυχαίο έλεγχο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 36χρονος δραπέτης είχε πάρει άδεια από τη φυλακή τον Φεβρουάριο του 2017 αλλά δεν… επέστρεψε ποτέ. Σχεδόν 3,5 χρόνια μετά, συνελήφθη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο δραπέτης των φυλακών Κασσάνδρας εντοπίστηκε μάλλον τυχαία. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων, αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος. Οι έρευνα που έγινε οδήγησε στη σύλληψή του για παράβαση του νόμου περί όπλων, πλαστογραφία και κλοπή.

Σε έλεγχο που του έγινε και σε έρευνα του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγια, επιπλέον φυσίγγια στο ντουλάπι του συνοδηγού, τιμαλφή που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους ενώ έδωσε και πλαστή ταυτότητα για να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές.

Ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2017 από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή ισόβια κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, απόπειρα παράνομης βίας και ακόμη μία απόδραση!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις