Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τουρισμός: Το νησί των Κυκλάδων που δεν πέφτει καρφίτσα – Δείτε τις νέες εικόνες που το αποδεικνύουν

Τουρισμός: Το νησί των Κυκλάδων που δεν πέφτει καρφίτσα – Δείτε τις νέες  εικόνες που το αποδεικνύουν

Ο τουρισμός πηγαίνει περίφημα σε ολόκληρη τη χώρα και οι Κυκλάδες πρωταγωνιστούν. Ορισμένα από τα νησιά οδηγούν την κούρσα και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες εικόνες…

Ο τουρισμός ήταν το μεγάλο στοίχημα που έβαλαν συνολικά οι Κυκλάδες για το φετινό καλοκαίρι. Αρχικά ο πήχης είχε τοποθετηθεί στο καλοκαίρι του 2019, όταν ο κορονοϊός ήταν μια λέξη άγνωστη. Οι αφίξεις σε ορισμένα νησιά, έχουν καταρρίψει από τώρα εκείνο το ρεκόρ. Η Πάρος πρωταγωνιστεί και τα βίντεο δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί.

Τέλη Ιουλίου πια και το νησί της Πάρου, μπαίνει σε τροχιά κορύφωσης της τουριστικής σεζόν. Η τεράστια κίνηση είναι αισθητή ιδίως στη Νάουσα, η οποία παρουσίαζε την εικόνα της απόλυτης κοσμοπλημμύρας το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου.

Σοκάκια, μπαρ, εστιατόρια, καφέ, όλα ήταν γεμάτα από κόσμο με πολλούς όρθιους να περιμένουν τη σειρά τους για να καθίσουν.

Το γραφικό λιμανάκι, σκηνικό ομορφιάς με καταστήματα πλάι στα ψαροκάικα, «ξεχείλιζε» από ζωή. Υπήρχε γενικά το αδιαχώρητο σε κάθε δημοφιλές σημείο του οικισμού και ακόμη το καλοκαίρι δεν έχει φθάσει στο peak της τουριστικής περιόδου. Δείτε το βίντεο του parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις