Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή η 31χρονη που είχε πέσει στο κενό από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Τραγικός επίλογος: Βρέθηκε νεκρή η 31χρονη που είχε πέσει στο κενό από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Στην 31χρονη γυναίκα από τη Ναύπακτο που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε “βουτήξει” στο κενό από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής (08.01.2017) στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Η νεαρή γυναίκα είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο έγραφε: «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω».

Ο τραγικό επίλογος της αναζήτησης της 31χρονης γυναίκας από τη Ναύπακτο γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν το απόγευμα, πολίτες βρήκαν το άψυχο κορμί της στην παραλία της Λακκόπετρας στην κάτω Αχαΐα.

Αμέσως, ειδοποίησαν την αστυνομία κι εκείνη με τη σειρά της το Λιμενικό, που από το πρωί του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου έκανε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό της. Ήταν περίπου 07:00 το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς όταν οι κάμερες στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου κατέγραψαν μια γυναίκα να παρκάρει το αυτοκίνητό της ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο πυλώνα, να κατευθύνεται στα κάγκελα και στη συνέχεια να εξαφανίζεται. Το σημείο που είχε επιλέξει να πέσει ήταν αυτό με το μεγαλύτερο ύψος.

Άμεσα είχαν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου. Οι έρευνες εκτείνονταν από τη θαλάσσια περιοχή της Ναυπάκτου, ως τους πρόποδες της Μακύνειας και την παραλία “Καλαμάκι”. Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν πλωτά και επίγεια μέσα, τόσο από την Πάτρα, όσο και από το Αίγιο, το Ρίο, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι. Στις έρευνες συνέδραμε και ο Ερυθρός Σταυρός όπως και τα πλοία που κάνουν το δρομολόγιο Ρίο – Αντίρριο.

Όταν βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο της γυναίκας, οι αρχές εντόπισαν εκεί ένα σημείωμα όπου έγραφε: «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο». Οι έρευνες όλες αυτές τις μέρες δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα.

Μέχρι που την Κυριακή (08.01.2017), αργά το απόγευμα, πολίτες εντόπισαν τη σορό. Κλήθηκαν συγγενείς της νεαρής γυναίκας, οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε