Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγωδία με βρέφος στην Άρτα: Αυτό είναι το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το μοιραίο αυτοκίνητο

Τραγωδία με βρέφος στην Άρτα: Αυτό είναι το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το μοιραίο αυτοκίνητο

Στην οδό Αρτινών Πεσόντων, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Άρτας, είχε σταθμεύσει χθες (09.05.2023) το αυτοκίνητό του ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το μόλις 5,5 μηνών του κοριτσάκι μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγική ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Άρτα με το θάνατο του βρέφους, η οποία έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Ο πατέρας είχε πάρει χθες από το σπίτι του την κόρη του, προκείμενου να την πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Για άγνωστους όμως λόγους, κινήθηκε προς το χώρο εργασίας του. Όταν έφτασε κοντά σε αυτόν, πάρκαρε το όχημα του στην οδό Αρτινών Πεσόντων, το κλείδωσε και κινήθηκε προς τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Έφυγε με υπηρεσιακό όχημα για την Λευκάδα, ξεχνώντας ότι μέσα στο αυτοκίνητου είχε αφήσει το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του.

Το αυτοκίνητο του 37χρονου παρέμεινε σταθμευμένο για περίπου έξι ώρες στην οδό Αρτινών Πεσόντων.

Δείτε το σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο όταν βρισκόταν μέσα το βρέφος: 

Εκεί, το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή. 

Τα φιμέ τζάμια του οχήματος ήταν αυτά που έκαναν το βρέφος να περάσει απαρατήρητο από τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

«Ο πατέρας του βρέφους προσπάθησε να αυτοκτονήσει, η μητέρα απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι» – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Άρτα

«Εκεί που είναι το λευκό Ι.Χ., είχε αφήσει το αυτοκίνητό του ο πατέρας. Ήταν ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, με φιμέ τζάμια. Δεν φαινόταν καθόλου το εσωτερικό του», λέει στο newsit.gr ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής: 

«Εγώ πήγα εκεί κοντά όταν το φόρτωνε η αστυνομία, και το μόνο που φαίνονταν από το εσωτερικό του ήταν το παιδικό καθισματάκι», συμπληρώνει ο ίδιος: 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις