Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία! Νεκρός στον ποταμό Εύηνο εντοπίστηκε ο 33χρονος που είχε εξαφανιστεί

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου ενός 33χρονου ο οποίος ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από κοίτη του ποταμού Εύηνου, στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 33χρονος είχε φύγει προχθές το απόγευμα από το σπίτι του στην κοινότητα Κουτσοχέρι Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει σε αγρόκτημα της οικογενείας του. Όμως, όταν οι οικείοι διαπίστωσαν πως καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι, ειδοποίησαν τις αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στον Εύηνο και τελικά άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τη σορό του 33χρονου στην κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Άνω Βασιλικής.

Οι έρευνες των διασωστών είχαν επικεντρωθεί στο σημείο, μιας και εκεί κοντά είχαν βρεθεί το δίκυκλο και ρούχα του άτυχου 33χρονου που ήταν κωφάλαλος. Όπως προκύπτει από τα ευρήματα, ο 33χρονος άφησε το μηχανάκι του κοντά στην κοίτη και λίγο πιο παρακάτω έβγαλε τα ρούχα του και φορώντας μόνον αρβύλες και το εσώρουχο του επιχείρησε να περάσει από έναν βράχο ώστε να φτάσει σε κάποιο σημείο δίπλα στο ποτάμι με καρυδιές, για να μαζέψει καρύδια.
Ακριβώς από κάτω υπήρχε ένας λάκκος με στάσιμα νερά του ποταμού και όπως όλα δείχνουν ο άτυχος άνδρας, γλίστρησε και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Να σημειωθεί πως την περιοχή ο 33χρονος την γνώριζε πολύ καλά μιας και τακτικά μάζευε καρύδια, ενώ εκεί κοντά πήγαινε και με τα πρόβατα του.

Είναι αξιοσημείωτο στον λάκκο με τα στάσιμα νερά όπου δίπλα βρέθηκαν τα ρούχα του 33χρονου, από χθες γίνονταν έρευνες και με αντλίες οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να αδειάσουν τα νερά χωρίς όμως αποτέλεσμα,  γιατί  ο λάκκος γέμιζε πάλι με νερό και γι’αυτο χρειάστηκε η βοήθεια δύτη που ήρθε από την ΕΜΑΚ της Αθήνας.

Τελικά περίπου στις 10:30 το πρωί, ο δύτης έκανε την τραγική α ανακάλυψη και το πτώμα του 33χρονου ανασύρθηκε από τα θολά νερά του Ευήνου. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΠΝ του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να αποδειχτεί εάν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ή εάν κατά την πτώση του τραυματίστηκε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, agriniopress

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε