Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τραγωδία στη Σκύρο: 49χρονη πέθανε μπροστά στο σύζυγο και τα παιδιά της

Τραγωδία στη Σκύρο: 49χρονη πέθανε μπροστά στο σύζυγο και τα παιδιά της
Φωτογραφία αρχείου

Οι οικογενειακές διακοπές κατέληξαν σε μια ανείπωτη τραγωδία. 49χρονη δικηγόρος από την Αθήνα που είχε πάει στη Σκύρο με τον άνδρα της και τα παιδιά της, πέθανε μπροστά στα μάτια τους, ενώ έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

‘Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (21.07.2020). Η 49χρονη δικηγόρος έχασε τις αισθήσεις της ενώ έκανε μπάνιο στην παραλία «Πεύκος» της Σκύρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, πολίτες την έβγαλαν στην ακτή, προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκαν στο σημείο γιατροί του νησιού αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου. Εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Click4more Τρόμος από τσιμπήματα αράχνης: Κινδύνευσαν βρέφος και μια γυναίκα από τη “μαύρη χήρα” (video)

«Πήγαμε για διακοπές στη Σκύρο την Κυριακή (19-07-2020) και μετά από δύο μέρες μας βρήκε αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τον κόσμο που έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν…», τόνισε στο EviaZoom.gr, ο σύζυγος της, μη μπορώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπό του χάθηκε τόσο ξαφνικά

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η 49χρονη ήταν δικηγόρος Αθηνών και διατηρούσε το δικηγορικό γραφείο στο Χαλάνδρι.

Πηγή: EviaZoom.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις