Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Φωτογραφίες από το φλεγόμενο αυτοκίνητο που έγινε «τάφος» για τον 17χρονο μαθητή

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Φωτογραφίες από το φλεγόμενο αυτοκίνητο που έγινε «τάφος» για τον 17χρονο μαθητή

Ο τραγικός θάνατος του 17χρονου σε τροχαίο προκάλεσε σοκ και θλίψη στην Κεφαλονιά! Ο νεαρός μαθητής απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας με φίλους του στο σχολείο.

Το φρικιαστικό τροχαίο στην Κεφαλονιά κόστισε τη ζωή στον 17χρονο, ο οποίος, αντίθετα με τους τρεις άλλους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί προτού αυτό τυλιχτεί στις φλόγες.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα, το όχημα των τεσσάρων φίλων είχε ξεφύγει από την πορεία του, προσκρούοντας στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μία κολώνα και αμέσως πήρε φωτιά!

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε ο 17χρονος φέρνει στο «φως» το newsit.gr:

Είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του οχήματος, με το αυτοκίνητο να έχει παραδοθεί στις φλόγες. Οι τρεις καταφέρνουν να απεγκλωβιστούν, ο τέταρτος όμως, ο 17χρονος δεν τα κατάφερε και βρίσκει τραγικό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο, αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο. Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν.

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: «Τους έβλεπαν που πήγαιναν μαλλιοκούβαρα…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου της περιοχής, το ίδιο αυτοκίνητο φέρεται να είχε περάσει και άλλες φορές από το συγκεκριμένο σημείο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

«Είχαμε μείνει άναυδοι και σοκαρισμένοι. Όλο το πρωί έκαναν αυτή τη ‘’δουλειά’’ πάνω – κάτω. Ένας φίλος μου, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή τούς είχε δει μιάμιση ώρα και πήγαιναν μαλλιοκούβαρα. Τι να πεις… Το παιδί, τον οδηγό τον κρατούσαν τέσσερα άτομα και τον πήγαιναν στο περιπολικό… Και τί δεν έλεγε του αστυνομικού… Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι απλά καταστράφηκε η ζωή του. Παιδάκια! Δεκαεννέα ετών ήταν ο μεγαλύτερος, ο οδηγός, και έτσι απλά έχασε τον φίλο του και κατέστρεψε τη ζωή του…».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις