Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία στον Λάδωνα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 40χρονη Δέσποινα – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Τραγωδία στον Λάδωνα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 40χρονη Δέσποινα – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τον ξαφνικό χαμό της 40χρονης Δέσποινας Αγαπητού που έχασε την ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα. Σήμερα, τα παιδιά της και οι δικοί της άνθρωποι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Άγιο Ιερόθεο Κηπούπολης στο Περιστέρι.

Η 40χρονη Δέσποινα Αγαπητού έχασε την ζωή της το Μ. Σάββατο, ενώ έκανε ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα. Ομάδα έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά κι ένας εκπαιδευτής, έκαναν κατάβαση από τα Φιλέικα στα Καλύβια, προς τη λίμνη του Λάδωνα. Όμως, σε κάποιο σημείο, στο ενδιάμεσο της διαδρομής, η βάρκα ανατράπηκε και τα έξι άτομα βρέθηκαν μέσα στα παγωμένα νερά. Η άτυχη 40χρονη, μπροστά τα μάτια των ανηλίκων παιδιών της, παρασύρθηκε στα νερά, κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το άψυχο σώμα της 40χρονης, εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου ανετράπη η βάρκα, εγκλωβισμένο κάτω από κλαδιά και κορμούς. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ των Καλαβρύτων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Καλαβρύτων, περιπολικό του ΑΤ Κλειτορίας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή. Η 40χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Καλαβρύτων και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές. Λίγο πριν την Ανάσταση μια οικογένεια θρηνούσε για τον χαμό ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live για την απώλεια της κόρης του, κατηγορώντας ότι δεν υπήρχε η απαραίτητη ασφάλεια.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε κακή κατάσταση, έχω πιει και φάρμακο για να… μου δώσανε δηλαδή με το ζόρι, έχω και την υγεία μου τώρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα από ότι έχει ήδη ακουστεί εκεί πέρα. Φροντίστε εσείς οι δημοσιογράφοι, σαν δημοσιογράφοι, εγώ αυτό έχω να σας συμβουλεύσω, να διορθωθούν ορισμένα πράγματα το μόνο που έχω να σου συμπληρώσω. Λέει τον πήραμε τον κύριο αυτόν που έχει την εταιρεία και η δικαιολογία του ήταν ότι ήταν ήσυχα τα νερά. Ακούτε τι σας λέω. Και της λέω κοριτσάκι μου, της συναδέρφου σου, γιατί δεν του έλεγες ρε (…) τι ήσυχα ήταν; Αφού υπάρχει ρώτα, έφυγε μια κοπέλα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Ποιος θα την αντικαταστήσει;», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πατέρας της 40χρονης Δέσποινας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις