Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρεις άνθρωποι αυτοκτόνησαν σήμερα στην Κρήτη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται για μία 43χρονη από το Ρέθυμνο που έπεσε στα παγωμένα νερά των Χανίων, για έναν 73χρονο που αυτοκτόνησε με γκάζι στα Χανιά αλλά και μία 40χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Ηράκλειο.

Αυτοκτονία είναι τελικά, σύμφωνα με το CretaPost ο πνιγμός της 43χρονης γυναίκας στα μανιασμένα κύματα, στην παραλία του Πλατανιά. Η ίδια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν θέλει και δεν μπορεί πλέον να ζήσει.  Η θάλασσα είχε κύματα εξαιτίας των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και η 43χρονη, η οποία δεν γνώριζε κολύμπι, έπεσε στη θάλασσα. Παρά τις προσπάθειες της αδερφής της να την κρατήσει στην ζωή η 43χρονη εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Με… υγραέριο έβαλε τέλος στην ζωή του

Η δεύτερη αυτοκτονία ήρθε νωρίς το μεσημέρι και πάλι στα Χανιά όταν ένας 73χρονος άνδρας επέλεξε έναν τραγικό τρόπο για να βάλει τέλος στην ζωή του. Κλείστηκε στο σπίτι του, άνοιξε το γκάζι και γέμισε μία σακούλα με υγραέριο και στη συνέχεια κάλυψε το κεφάλι του με αυτήν και πέθανε. Η νεκροψία – νεκροτομή θα δείξει αν ο άτυχος 73χρονος πέθανε από ασφυξία ή δηλητηρίαση.

Βουτιά… θανάτου για 40χρονη στο Ηράκλειο

Λίγη ώρα μετά, ακόμη ένας άνθρωπος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με το CretaPost, λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι μία 40χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της – στον πρώτο όροφο – στην πάροδο Καραμνλή στο Μασταμπά Ηρακλείου και έκανε το… βήμα του θανάτου.  Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και πήγαν άντρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν τίποτε στην γυναίκα η οποία είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε