Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: Από την πίσω πόρτα ο Πολάκης για να γλιτώσει τις διαμαρτυρίες

Τρίκαλα: Από την πίσω πόρτα ο Πολάκης για να γλιτώσει τις διαμαρτυρίες

Περιοδεία στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας των Τρικάλων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο υπουργός βρίσκεται από χθες στη πόλη καθώς ήταν ο ομιλητής κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ. Στο χώρο του Νοσοκομείου είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί διαδηλωτές, εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και φορέων.

Λόγω του ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα ο Π. Πολάκης έπειτα από διαβουλεύσεις στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε στον χώρο του Νοσοκομείου και με την αστυνομία, από την πίσω πόρτα.

Κατά την περιοδεία του στους χώρους του Νοσοκομείου ο υπουργός έμεινε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του, μίλησε για κάλυψη κενών θέσεων και εύρυθμη λειτουργία νέων και παλαιότερων κλινικών.

Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης και τοπικά στελέχη, ενώ έδωσαν το παρών για μια σύντομη συνάντηση μαζί του και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Μπάρδας.

Ο Π. Πολάκης ολοκλήρωσε τη παρουσία του στο Νοσηλευτικό ίδρυμα μιλώντας στο αμφιθέατρο προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ακούγοντας τα προβλήματά τους.

πηγή: trikalavoice
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε