Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τρίκαλα: Αυτή είναι η ταράτσα της τραγωδίας – Τράβηξε βίντεο ο μικρός Μάριος πριν πέσει στο κενό!

Τρίκαλα: Αυτή είναι η ταράτσα της τραγωδίας – Τράβηξε βίντεο ο μικρός Μάριος πριν πέσει στο κενό!

Δάκρυα για τον 15χρονο μαθητή που σκοτώθηκε στα Τρίκαλα. Το παιχνίδι και η γυμναστική με φίλους του, εξελίχθηκε σε μια ανείπωτη τραγωδία…

Ο 15χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του χθες το πρωί στα Τρίκαλα, όταν έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε στο κενό και σκοτώθηκε.

Ο άτυχος Μάριος, μαθητής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, βρέθηκε στο κενό από την ταράτσα της 4όροφης πολυκατοικίας που ζούσε με την οικογένειά του. Τις ανατριχιαστικές σκηνές, έζησαν από κοντά φίλοι του που γυμνάζονταν και έπαιζαν μαζί του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό εξακολουθούν να διερευνώνται, αν και οι πληροφορίες μιλάνε για ελιγμούς που έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ. Δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πτώση, ο Μάριος πόσταρε και βιντεάκι στην προσωπική του σελίδα ταγκάροντας τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν. Η συνέχεια όμως ήταν τραγική.

Στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας

Τα παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλων και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Οι φωνές των φίλων του ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Ένοικοι κοντινών σπιτιών βγήκαν για να βοηθήσουν, αλλά ο θάνατος του 13χρονου ήταν ακαριαίος.

Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Μάριο

Ο 15χρονος Μάριος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στις 17.30 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Η σορός θα μεταφερθεί στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 4.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο.

Εν τω μεταξύ συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου της πόλης: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του  Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς  στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστρια,  για την απώλεια του γιού της Μάριου που έφυγε τόσο νωρίς. Όλοι οι συνάδελφοι είναι συντετριμμένοι και  συμπαρίστανται στο βαθύ πένθος της οικογένειας».

Πηγή: trikalavoice.gr, trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις