Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Ο Μύλος των Ξωτικών ενισχύει τους πλημμυροπαθείς με τα φετινά έσοδα του

Τρίκαλα: Ο Μύλος των Ξωτικών ενισχύει τους πλημμυροπαθείς με τα φετινά έσοδα του
Φωτογραφία: Eurokinissi

Στους πλημμυροπαθείς θα διατεθούν όλα τα έσοδα του Μύλου των Ξωτικών που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες και φέτος τα Χριστούγεννα. 

Ο πρόεδρος της e-Trikala ΑΕ, Γιάννης Κωτούλας, υπογραμμίζει στο karfitsa.gr ότι αυτή η απόφαση ελήφθη εύκολα, καθώς στόχος της διοργάνωσης κάθε χρόνο από το 2011 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, είναι να προσφέρει έργο στο δήμο Τρικκαίων.

«Δεν ήταν δύσκολο για μας να πάρουμε αυτή την απόφαση. Κάθε χρόνο τα κέρδη του Μύλου επιστρέφουν στην κοινωνία με κάποιον τρόπο. Η e-Trikala ΑΕ είναι δημοτική επιχείρηση και δεν έχει στόχο το κέρδος. Κάθε χρόνο τα χρήματα επενδύονται ειδικά προς την κατεύθυνση της νέας γενιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι έσοδα του Μύλου ανά χρονιές έχουν διατεθεί για να αγοραστούν kit ρομποτικής για όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια αλλά και για τη δημιουργία πάρκου».

Οι εργασίες για το Μύλο των Ξωτικών βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη, αλλά οι πλημμύρες προκάλεσαν καταστροφές και στον αλευρόμυλο του Ματσόπουλου, όπου διεξάγεται η διοργάνωση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις. «Ο Μύλος των Ξωτικών και ο Μύλος Ματσόπουλου είναι πληττόμενοι από τις καταστροφές. Χρειάστηκε χρόνος για να αποκατασταθεί ο φυσικός χώρος και μετά να ξεκινήσουν οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα», υπογράμμισε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ο Μύλος Των Ξωτικών (@milosxotikon)

Το θέμα της 12ης διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών είναι «Ο Μικρός Πρίγκιπας στον Πλανήτη των Χριστουγέννων», ένα παραμύθι που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, περνώντας μηνύματα για τη φιλία, τον σεβασμό στο διαφορετικό και τη μέριμνα κατά του bullying.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις