Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σακατεύτηκε σε ένα έργο που διαφημίστηκε! Το οργισμένο μήνυμα με αποδέκτη τον δήμο (Φωτό)

Τρίκαλα: Σακατεύτηκε σε ένα έργο που διαφημίστηκε! Το οργισμένο μήνυμα με αποδέκτη τον δήμο (Φωτό)

Το ατύχημα την έστειλε στο νοσοκομείο. Θέμα συζήτησης στα Τρίκαλα, η περιπέτεια της άτυχης γυναίκας…

Tον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε μια αγανακτισμένη Τρικαλινή, η οποία σακατεύτηκε σε νέο έργο του δήμου! Το ατύχημα σημειώθηκε στην «Αυλή Πολιτισμού» στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το tv10.gr, η χειμερινή περίοδος που διανύουμε, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς η βροχή και η παγωνιά μετατρέπουν το σημείο σε πίστα του πατινάζ και ο ολισθηρός πεζόδρομος έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες πτώσεις πεζών και ποδηλάτων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της γυναίκας που για κακή της τύχη πέρασε από το σημείο αυτό και σακατεύτηκε στα πόδια, όπως αποδεικνύει περίτρανα και η σχετική φωτογραφία. Η ίδια μάλιστα μέσα από την ανάρτηση της εφιστά την προσοχή των Τρικαλινών, ώστε να μην έχουν την ίδια «τύχη» με εκείνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της γυναίκας αναφέρει: «Επειδή ζούμε στην χώρα- ανέκδοτο και το δίκιο σου δεν το βρίσκεις, αυτό συνέβη μόλις έβρεξε έξω από το Πνευματικό Κέντρο. Προσοχή, μην περάσετε από εκεί. Δήμαρχε διόρθωσέ το. Εμείς σακατευτήκαμε, δεν χρειάζεται και άλλοι».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις