Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τέλος εποχής για το ιστορικό ξενοδοχείο Divani – Φωτό!

ΦΩΤΟ από το trikalavoice
ΦΩΤΟ από το trikalavoice

Το ιστορικό ξενοδοχείο άλλαξε χέρια και η τραγική ειρωνεία λίγες μέρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας, έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη

Ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά ξενοδοχεία των Τρικάλων, το Hotel Divani έκλεισε πριν λίγες μέρες, μετά από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή ιδιοκτησίας ολοκληρώθηκε μέσα στον Μάιο και το ξενοδοχείο πέρασε στην ιδιοκτησία του Τρικαλινού κορυφαίου γιατρού Γιάννη Παντελιδάκη.
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Η τραγική ειρωνεία της τύχης είναι το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου, παραδοσιακός ξενοδόχος, ο οποίος έστησε και δούλεψε, μαζί με την οικογένειά του, το ξενοδοχείο όλες τις προηγούμενες δεκαετίες.

Το ξενοδοχείο έκλεισε πριν λίγες μέρες κλείνοντας έναν ιστορικό κύκλο και έχοντας φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από τα Τρίκαλα. Πλέον αναμένονται οι κινήσεις της νέας ιδιοκτησίας με πιθανότερο το σενάριο μεταβίβασης ή υπενοικίασης σε κάποια εταιρεία η οποία θα αναλάβει να το ανακαινίσει και να το λειτουργήσει εκ νέου.

Πηγή: trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε